Image
mr. Marjon Hoogerheide
notaris

E-mail

Na een studie commerciele economie aan de HEAO in Alkmaar wilde ik nog verder studeren. Het werd rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik wilde het bedrijfsleven in en de richting die daarbij het beste aansloot was notarieel recht. Tijdens mijn studie heb ik mijn plannen voor het  bedrijfsleven losgelaten. In 1994 ben ik begonnen als kandidaat-notaris in Schagen.

Lees verder
In 2003 kreeg ik als oud-Texelaar de kans om notaris te worden op Texel. Dat was een buitenkans en sinds februari 2004 ben ik notaris op ons prachtige eiland. Eerst samen met mr. Jan Dogger en op dit moment als enig notaris.

Ik doe mijn werk met veel plezier, vind mijn vak mooi en veelzijdig en hou van het contact met clienten. Alle rechtsgebieden hebben mijn interesse maar mijn voorkeur gaat uit naar het familierecht.

Image
mr. Ingrid Witte
kandidaat-notaris

E-mail

Sinds 1995 ben ik als kandidaat-notaris werkzaam op Texel. Ik ben geboren en getogenTexelaar en vind het fijn wonen en werken op ons eiland.  Omdat we een klein kantoor zijn, heb ik kennis van alle voorkomende zaken, maar ik ben vooral gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het familierecht.

Lees verder

Als kandidaat-notaris werk ik achter de schermen in de productie van akten, maar ook veel voor de schermen in de advisering van mensen. In verschillende fasen van het leven kunt u met een notaris te maken krijgen: bij het starten van een bedrijf, kopen van een huis, als u gaat samenwonen, trouwen en zelfs ook bij echtscheiding. Mijn taak is om uw wensen zo goed mogelijk te verwoorden in een akte. Dit maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

We willen graag een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan en waar u er op kunt vertrouwen dat uw zaken goed geregeld worden.

Image

mr. Annette Boekel
kandidaat-notaris


E-mail

Ik ben in 1993 aan de Vrije Universiteit afgestudeerd in de richting notarieel recht en sindsdien met veel plezier werkzaam geweest op diverse notariskantoren, sinds 2001 op Texel. In die jaren heb ik een brede ervaring opgedaan. Het liefst houd ik mij bezig met het personen- en familie recht en het erfrecht, maar ook op het gebied van onroerend goed heb ik de nodige kennis.

Lees verder
Ik vind het belangrijk om cliënten persoonlijke aandacht te geven en samen met hen te komen tot juridische oplossingen en op maat gemaakte akten voor hun specifieke situatie.
Image

Ilona Eelman
notarieel medewerker


E-mail

Als notarieel medewerker behandel ik vooral de dossiers met betrekking tot onroerend goed. De overdracht van een woning, vakantiehuisje of agrarische grond, een nieuwbouwproject, ieder dossier is anders.

Lees verder

In 2011 heb ik de opleiding HBO-rechten afgerond. Daarna ben ik gaan werken in het notariaat en heb ik ervaring opgedaan in de ondernemingsrechtpraktijk en onroerend goed-praktijk.

Ik doe mijn werk met veel plezier, ons team is betrokken en enthousiast en de lijntjes met onze cliënten zijn kort.

Image

Robbin Knol
notarieel medewerker


E-mail

In 2009 heb ik mijn opleiding HBO-rechten aan de Hogeschool van Leiden afgerond. Sinds 2010 ben ik werkzaam op dit kantoor. Ik houd mij in principe bezig met alle facetten van het notariaat, al bevindt de focus van mijn werkzaamheden zich op het onroerend goed.

Lees verder
Naast het feit dat ons vakgebied zelf (voor mij althans) erg interessant is, maakt de diversiteit van onze cliënten ons werk ook altijd boeiend(er). Ik vind het leuk om een prettige sfeer met onze cliënten te hebben of te creëren, waarbij ik het belangrijk vind dat zij zich bij ons op hun gemak voelen.
Image

Jette Oosterhof
secretarieel medewerker


E-mail

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam bij Notariskantoor Hoogerheide. Als secretarieel medewerkster verricht ik een hoop werkzaamheden zowel op de afdeling zelf als voor de notaris en kandidaat-notarissen.

Lees verder
Elke dag is weer anders, wat het een uitdagende functie maakt. Het werken op een klein kantoor ervaar ik als prettig aangezien de lijnen kort zijn. Een goed en persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk!
Image

Marion van de Wetering
boekhouder


E-mail

In 1977 ben ik op het notariskantoor gaan werken en de huidige notaris is inmiddels mijn 5e werkgever.

Het notariaat is in de ruim 40-jaar dat ik hier werkzaam ben veranderd maar ik voel me nog steeds thuis in onze kleine team.

Lees verder

Op het kantoor verzorg ik de boekhouding en regel het betalingsverkeer. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de overdracht van de Teso- en Krimaandelen.

Ik waardeer het erg dat wij als kantoor klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en dat wij streven naar een kantoor waar de drempel laag is.

Contact

Beatrixlaan 1, 1791 GA Den Burg  |   0222 315 241

© Notariskantoor Hoogerheide B.V. | Zilte Zaken